1244665933_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rakas mummoni...

Näillä napeilla me leikittiin nappien kauneuskilpailua ja mentiin sitten piiloon vaatekomeron perälle, roikkuvien takkien taakse. Olohuoneen majaan annoit taskulampun eteisen hattuhyllyltä. Kun tulimme kylään, tunnistimme oikean kerroksen Pikkukakkosen numerosta. Sinä teit meille isot kasat lettuja ja me kilpailimme siitä kuka syö eniten. Jouluna teit piparitaikinan ja toisella kerralla pullataikinan. Ja opetit letittämään neljällä pullapitkoa. Sinä pidit aina meidän puolta ja puolustit kun joku oli epäreilu. Viimeisinä vuosina mietin joka kerta luotasi lähtiessäni, oliko tämä kerta viimeinen. Olisin halunnut vielä monta vuotta lisää. Aika loppui kesken. Viimeisellä kerralla puhelimessa et jaksanut puhua paljon mutta sanoit: "Rakastan teitä tyttöjä kaikkia yhtä paljon." Ikävä sinua!

Inspiroidu-haaste oli tällainen :

"NAPPIHYSTERIA

Nappeja, nappeja, enemmän nappeja... Käytä tässä haasteessa mahdollisimman paljon nappeja. Mitä se sitten onkaan omassa mittakaavassasi, mutta napit saavat valloittaa vaikka koko työn. Kokoa ryhmäksi tai ripottele pitkin sivua, pysy yhdessä värissä tai tee värikäs kokonaisuus. Liimaa huolellisesti tai kiinnitä ommellen, kauniita kirjontalankoja käyttäen saat lisää kivoja yksityiskohtia."

Ja Craftican haaste tällainen:

"Jokaiselta löytyy varmasti joku ihminen, eläin tai vaikkapa esine jota kaipaa. Kahdeksannen haasteen aihe onkin "muistosivu"."