Pikkuinen puotini on nyt myös Facebookissa. Lisäksi blogini vierailijamäärä on kipuamassa hyvää vauhtia kohti kymmentätuhatta! Sen kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Arvon kaksi palkintoa, isomman ja pienemmän. Voit osallistua molempiin tai vai toiseen, miten haluat.

Osallistumisaika on päättynyt!!!

Isompi palkinto on valikoima Minttumaan tuotteita. Siihen kuuluu

*Valitsemasi käsintehty saippua, valitsemasi saippua-alunen, valitsemasi vetoketjupussukka ja valintasi mukaan joku näistä Minttumaan tuotteista: magneetti, rintakoru, rannekoru, pinni tai nappikorvakorut.

Pienempään palkintoon kuuluu:

*Valitsemasi käsintehty saippua ja valitsemasi vetoketjupussukka.

Arvonnan säännöt:

Isomman palkinnon arvonnassa olet mukana kun liityt Minttumaan faniksi Facebookissa.(Minttumaan löydät Facebookista helpoiten klikkaamalla tämän blogin oikeassa reunassa olevaa linkkiä tai tämän kirjoituksen alussa olevaa linkkiä.)

Pienemmän palkinnon arvonnassa olet mukana yhdellä arvalla jättämällä kommentin. Toisenkin arvan saat jos linkität tämän kirjoituksen ylimmän kuvan kera blogiisi. Kerro kommentissasasi monellako arvalla osallistut.

Arvonta-aikaa en vielä tarkasti määrittele. Aikaa faniksi liittymiselle on koko syksy. Kun huomaan ensilumen satavan(sen ei tarvitse jäädä maahan), aika osallistumiseen loppuu. Ilmoittelen sitten :)

Kaikkiin Minttumaan tuotteisiin pääset tutustumaan tästä *KLIK*