Teimme muutamia joululahjoja tytön kanssa. Tyttö oli ensin piirtänyt paperille kuvat meidän oman perheen jäsenistä. Siitä kuvasta piirsin kuvat läpinäkyvälle kutistemuoville. Sitten leikkasin kuvat irti ja kutistin uunissa. Kuvien taakse liimasin silikoniliimalla valkoisen paperin koska muuten taakse liimattava magneetti näkyisi rumasti läpi ja tussin jälki vaikutti hieman leviävältä. Sitten piti vielä leikata pois ylimääräinen paperi mutta tämä vasta kun liima oli kokonaan kuivunut. Kutistettu kuva on paketin mukaan noin 45% alkuperäisestä. Samalla muovi kovettuu ja muuttuu paksummaksi. Lopputulos on kuitenkin kevyt.

Nämä oli kiva antaa lahjaksi koska kuvat oli niin suloisia. Tuo isoin on tytön omakuva. Pienin ei suinkaan ole pikkuveli vaan isi. Pikkuveli löytyy äidin sylistä tuossa keskikokoisessa hahmossa. Kaikilla paitsi pikkuveljellä on ihanat hameet, huomasittehan? :) Magneettien taakse kirjoitin vielä kuka kuvassa on ja minkä ikäisenä tyttö on sen piirtänyt. Tuo pikkuveli oli alkuperäisessä kuvassa niin pieni ettei siitä yksinään olisi voinut tehdä magneettia. Siksi siirsin sen äidin syliin vaikka se oikeasti olikin erillään.

Alla olevassa kuvassa näkyy kuinka paljon kuva kutistuu valmistuessaan ja alimmassa kuvassa on yksi kuva juuri kutistumassa uunissa. Se kupruilee aika tavalla ja täytyy painaa suoraksi heti kun se on valmis.