Askartelu Amalian haasteessa kyseltiin millainen olisi unelmien askartelukassi? Nyt haasteen viimeisenä päivänä päätin vielä osallistua omalla luonnoksellani. Tämän haluaisin ihan oikeasti toteuttaa koska nykyään raahaan aina kasan tarvikkeita mukaan joka reissuun. Vaikka reissu ei sinänsä liittyisi mitenkään askarteluun tai käsitöihin. Valitettavasti kuva on kehno mutta sen tarkoitus onkin vain selventää seuraavaa selitystäni.

Ajattelin ommella kassin joko jotenkin vahvistetusta kierrätyskankaasta tai sitten mietin voisiko ainakin osittain käyttää samaa tekniikkaa jolla olen tehnyt meikkipussukoita sulatetuista muovipusseista. Sivulla olevat taskut kyllä täytyisi olla kankaasta.

Kassista suunnittelin niin ison että siihen mahtuisi isot skräppipaperit yhteen taskuun suorana.

Kassin isompi osio on jaettu kolmeen taskuun ja edessä on useita pienempiä taskuja sekä paikka paperileikkurille(kiinnitys tarranauhalla).

yhteen isoon taskuun tulee juuri ostamani salkku-mallinen muovilokerikko joka on tarkoitettu kai ruuveille mutta on todella mainio koristeille, leimasinväreille, pienille lävistäjille jne. Ja siinä lokeroiden kokoa voi muutella väliseiniä poistamalla joten monenkokoiset tavarat mahtuu. Lokeroita on salkussa kahdella puolella. Tämä oli niin hyvä löytö :)

 

1.paperileikkuri

2-4. sakset, työkalut, lävistäjät

5. dymo

6. leimasimet

7. Lokerikko

8. paperit

9. muut tarvikkeet