Tämä heijastinmalli on kiva tehdä lasten kanssa. Ympyrät voi helposti piirtää piparkakkumuottien tai pyöreiden purkkien avulla. Eri muotoisilla muoteilla syntyy tietysti myös muita kivan muotoisia heijastimia. Lasten kanssa päädyin kyllä siihen että meidän muoteista vain ympyrä, sydän ja tähti on sopivan yksinkertaisia. Tässä heijastimessa terälehtiosakin on aluksi ollut ympyrän muotoinen. Ihan lopuksi reuna hapsutetaan saksilla. Tietysti kivat pyöreänmaliset lehdet saa jos isoin osa leikataan perinteisen piparkakun muotoiseksi.

Heijastimen rakenne on tällainen: Keskimmäinen(isoin) osa on yksinkertainen pala askarteluhuopaa. Sen molemmilla puolilla on samanmuotoinen pienempi pala askarteluhuopaa ja vielä vähän pienempi pala heijastinkangasta. Kaikki osat on liimattu(erikeeperillä) ompelun helpottamiseksi yhteen. Tässä on syytä muistaa että laittaa liimaa vain tipan joka väliin ja vain kuvion keskelle. Kovettuneen liiman läpi on lapsen mahdoton ommella. Ompeleet on tehty puuvillalangalla. Ripustuslankaan on pujotettu muovihelmiä(kestää säätä ja on kevyitä). Helmien molemmille puolille kannattaa laittaa solmu että helmet pysyvät sopivassa kohdassa. Ja helmiä ei kannata laittaa liikaa.

Itse kun tein samanmoisen niin laitoin enemmän huopakerroksia. Heijastimesta tuli sopivasti pulleampi mutta lapselle se olisi liian paksu ommeltavaksi.