Pieni työmies sai tänään lahjaksi ihan oman työmiehen pakin ja oli ilmeisen mielissään, ainakin kanniskeli sitä pitkin iltaa mukanaan :) Tämän ikäisille pojille(4v) on vaikea keksiä itse tehtävää lahjaa. Kysyin tämän työmiehen äidiltä lahjavinkkiä ja kuulin että poika kovasti ihailee isänsä rullamittaa(sellaista jonka voi vivusta veivaamalla kelata takaisin rullaan). Siitä keksin sitten tämän pakin, joka oli muuten ensimmäinen kolmiulotteinen työ jonka olen tehnyt konepahvista. Yritin tehdä tämän mahdollisimman vähistä osista jotta lopputulos olisi kestävämpi. Välttämättömät saumat on liimattu erikeeperillä ja lisäksi teipattu maalarinteipillä sisä- ja ulkopuolelta. Maalarinteipin päälle laitoin Teippitarhan ihanaa kultateippiä. Samalla teipillä koristin ja vahvistin kantokahvat. Pakin sisäosa on jaettu kahteen eri kokoiseen osaan.

Ja mitä pakin sisälle? No tärkein oli se oikea rullamitta. Lisäksi pakkiin päätyi taskulamppu johon ei tarvitse pattereita vaan se toimii dynamo-periaatteella, kahvaa painelemalla saadaan virtaa joka myös varastoituu. Tietysti tarvittiin myös työmiehen merkkauskynä ja (kettukarkki-kansinen)muistivihko(tai "kirjoitin", niinkuin poika itse sanoi). Sitten vielä pieni karkkiaski ja värikynät. Pakki on tarkoituksella jätetty pahvin väriseksi. Näin sen saaja voi ihan itse maalata tai koristella sen mieleisekseen. Nimilapun laitoin kuitenkin.

 

Ja ettei ihan olisi pelkille pojille vinkkiä, niin Ennenvanhassa on vinkki joka luultavasti kiinnostaa myös tyttöjä. *Ja samalla kuularata, olenkin jo aiemmin kertonut kuinka ihastunut yhä olen lasikuuliin :)

http://www.ennenvanha.fi/dramatiikkaa-ruusulinnassa