Tein pikkupojalle apinarepun. Idea tähän ei lähtenyt tottapuhuen siitä että reppua olisi tarvittu, vaan siitä, että tällä apinalla on pitkä, noin puolitoistametrinen häntä josta voi napata kiinni kun sen kantaja pitää turhan kovaa vauhtia. Nyt siis onnistuu kauppareissu lasten kanssa ilman että tarvitsee pelätä pikkupojan juoksevan mihin sattuu(ja sehän muuten juoksee) kun minulla on kädet täynnä kauppakasseja.

Apina on ommeltu ohuesta fleecestä. Mahapuoli on puuvillakangasta jotta ei hiostaisi. Samoin olkahihnojen sisäpuolet sekä repun vuori. Puuvillat ovat kierrätyskangasta, vanhaa verhoa ja pussilakanaa. Myös vetoketju on jo toisella kierroksellaan. Pojan etupuolelle yltävät valjasremmit on kiinni toisissaan tarroilla. Sivuilta ne on ommeltu kiinni apinan käsivarsiin ja niiden korkeuttaa voi säätää. Apinan käsivarsien sisällä kulkee säädettävät repun hihnat(jotka on leikattu vanhasta rikkinäisestä repusta. Häntä on irrotettava mutta sen voi myös kiinni olessaan työntää piiloon repun sisälle.

Meinasin ensin tilata tälaisen valmiina mutta postikulut on nykyään turhan suuria. Niinpä päädyin tähän. Kyllä tämä varmaan asiansa ajaa, toivottavasti. Apinan pää jäi harmikseni vähän sellaiseksi että meinaa roikkua takana, mutta se asia korjaantuu kun käyttää sillä tuota kuvassakin näkyvää ruskeaa kaularusettia. Se pitää pään pystyssä. Vaikka ei se pän roikkuminen tietty poikaa itseään haittaa vaan on pelkästään "kauneusvirhe".