Tällä kertaa Inspiroidu-skräppäyshaasteessa kurkistellaan tulevaan vuoteen. Minä tein kaksi sivua puutarhaan liittyvistä haaveistani. Tämä on oikeastaan kestohaaveilua ja sopii joka vuodeksi. Kuvat on keväältä 2008 päivää ennen laskettua aikaa ja siellä minä jättimahani kanssa vaan käännän maata :D Toisella sivulla on tuon näkyvissä olevan tekstin lisäksi lisää tekstiä jossa tarinoin noista valokuvista. Tämä teksti ja pari lisäkuvaa ovat avattavan "luukun" alla piilossa. Kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa lisäkuvia sivulle piiloon ja minusta se oli kiva juttu. Teen niin varmasti toistekin. Luukku aukeaa tuosta avaimen kohdalta, paperiluiska on kiinni siili-kuvan alla.

Tekstissä kerron minut joka vuosi valtaavasta hyötykasvien kasvatuskuumeesta. Mitä siemeniä ensi kesäksi pitäisi kylvää? Pysyisinkö tällä kertaa kohtuuden rajoissa niissä lajivalinnoissa kun niitä aina tulee liikaa? Taimikasvatustilaa meidän pikku mökissämme ei juurikaan ole ja muu perhe ei innostu siitä että purkit valtaavat joka paikan. Haaveilen että perheemme voisi ruuan suhteen elää omavaraisemmin ja lapset oppisivat arvostamaan myrkytöntä ja itse kasvatettua ruokaa. Ja tietysti oppisivat kaikella tapaa tekemään ympäristön kannalta kestäviä valintoja.

Tällainen oli haaste:

UNELMIA JA UUDEN VUODEN LUPAUKSIA

Kun katsot ensi vuoteen, mitä näet? Mistä haaveilet ja unelmoit? Mitkä ovat tavoitteesi? Mitä asioita ensi vuosi mahtaakaan tuoda tullessaan ja mitä toivoisit alkavalta vuodelta? Mitä olet ajatellut aivan varmasti tekeväsi ja minne meneväsi? Aiotko tehdä lupauksia vuodelle 2010? Skräppää haaveista ja unelmista tai niistä paljon puhutuista lupauksista.