Tämä kesäkukin koristeltu Solero-kakku nautittiin kesän päättäjäisissä hyvien ystävien seurassa :)

Vatkaa 2 dl kermaa. Lisää joukkoon 3 dl vaniljajogurttia, 1 tl vaniljasokeria ja 1 dl sokeria. Liuota keskenään 3 tl liivatejauhetta 3 rkl kiehuvaa vettä ja sekoita heti jogurttikermaan koneella vatkaten. Kaada vuokaan. Levitä pinnalle kerros kaurakeksejä. Työnnä lusikalla täytteen läpi vuuan pohjalle. Lisää toinen kerros keksejä mutta laita nyt keksejä vain n. puolet äskeisestä eli paljon harvempaan. Työnnä nämäkin täytteen sisään. Hyydytä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai pakastimessa vähintään 3 tuntia. Levitä pinnalle 2 prk semper-mangososetta. Minusta tämä kakku on hyvää myös jäätyneenä(jäädytetty soseineen).