Nyt alkaa arpalippujen hankinta Minttumaan syys-arvontaan! Kerää talteen kauniit kartonkiset karkkilaatikko-, karkkiaski-, (isot ja pienet)rusina-, elintarvike(esim.mannapuuro)- ja (myös paperiset)suklaakääreet. Lähettämällä ne siistissä kunnossa minulle lunastat yhtä monta arpaa kuin olet lähettänyt kääreitä, esim. 3 suklaalevyn paperia=3arpaa. Samalla tulet kierrättäneeksi roskasi uuteen käyttöön, ilahdutat suomalaista käsityöyrittäjää ja saat hyvän mielen itsekin.

Lähetä pakettien etu- ja takapuoli siististi irti leikattuna tai "sivuittain litistettynä" niin ettei nämä em. käyttöön tulevat pinnat vahingoitu. Jos paketissa on hienot kyljetkin, lähetä nekin. Paperiset suklaalevykääreet voi hellästi taittaa puoliksi(niin ettei terävää taitetta muodostu) jos ne eivät muuten mahdu kirjekuoreen. Lähetä mukana erillisellä paperilla oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetysosoite on: Tmi Minttumaa, Palontie 364, 39200 Kyröskoski. Aikaa arpojen keräilyyn on vuoden 2011 loppuun asti.

Jos et halua lähettää kääreitä(tai lähettämisen lisäksi), voit osallistua näin:

Yhden arvan voit lunastaa itsellesi linkittämällä tämän postauksen blogiisi(käytä suklaalevy-muistikirjojen kuvaa linkityksesi yhteydessä). Kerro sitten linkityksestäsi kommentilla tähän. Yhden arvan saat jakamalla Minttumaan facebook-sivulla olevan arvontaan liittyvän tilapäivityksen omassa profiilissasi ja sen jälkeen kertomalla siitä kommentilla tässä. Facebook-kommentit eivät siis sellaisinaan osallistu arvontaan vaan kommentti tänne vaaditaan lisäksi.

Erityisesti toivotaan Fazerin suklaalevykääreitä ja punaisia (ensimmäisessä kuvassa)rusinapaketteja mutta kaikki omasta mielestäsi kauniit/söpöt/hauskannäköiset sopivat tähän. Ja jos kaapin perukoilta löytyy vanhoja(yli 10 v) elintarvike- tai karkkkipaketteja, lähetä ne, vaikka eivät olisi edes kauniita. Näistä vanhoista kääreistä saat tuplamäärän arpoja.

Ja sitten palkintoihin :)

*Ensin palkitaan eniten arpoja lunastanut valitsemallaan kierrätyskantisella muistikirjalla jonka sivut(ja mahdolliset kansiin tarvittavat pahvit ovat myös 100% uusiokuitua.

*Sitten kaikkien arpojen joukosta nostetaan:

-kaksi jotka saavat Minttumaan puodista valitsemansa saippuan ja luffakiekon saippuan aluseksi.

*Jos pakkauksia/kääreitä on lähetetty yhteensä yli 50 kpl, arvotaan:

 -yksi joka saa 15 € lahjakortin Minttumaan omiin tuotteisiin.

 

Nyt siis kaikki kaivelemaan omia ja (luvan kysyttyäsi) naapurinkin kaappeja ja pöydän reunalla kohoilevia rompekasoja :D

En siis lähetä teille mitään arpalappusia vaan kirjoitan ne lähetettyjen kääreiden määrän mukaisesti itselleni ja lopuksi suoritetaan arvonta. Voittajat(etunimet tai nimimerkit julkistetaan vuodenvaihteen jälkeen täällä ja Minttumaan nettisivulla. Yhteystietonsa jättäneisiin voittajiin otan myös yhteyttä sähköpostitse/blogin kautta.