Meidän perheen naiset olivat menestyksekkäitä keväällä 2011 Koukussa kortteihin-yhteisössä järjestetyssä leimasimen suunnittelukisassa :) Itse sijoituin ykköseksi ja tyttöni 5v sai kunniamaininnan. Oli tietysti hauskaa voittaa mutta vielä mukavampi oli minusta tuo tytön sijoitus. Hän oli tietysti itsekin riemuissaan siitä.

Tässä minun kisaan lähettämäni suunnitelma sekä kuva valmiista leimasinpakkauksesta:

 

Tässä tytön suunnitelma ja valmis leimasinpakkaus:

Nuo minun leimasimessani olevat aalto-kiehkurat ovat peräisin toisesta kuvasta jolla osallistuin kisaan(tämä ei siis päätynyt leimasimeksi asti):

Palkinnoksi saimme nuo omat suunnitelmamme ihan oikeina leimasimina. Itse sain lisäksi tuotepalkinnon järjestäjältä. Kisan järjesti Nea Idea joka myy netissä todella laadukkaita leimasimia. Voin suositella, ero oli selvä kun vertasin joidenkin muiden valmistajien leimasimiin. Meidän sekä muiden kisassa menestyneiden suunnittelemat leimasimet ovat saatavilla Nea Idean kaupasta seuraavan linkin takaa:

http://shop.nea-idea.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/01112010-1186/Categories/leimasimet/KKleimat

Tyttö aikoo kissa-leimasimellaan tehdä kortit päiväkerhon ohjaajille kiitokseksi mutta nyt ensimmäisenä kokeiluna syntyi värikäs maisemamaalaus jossa kissat seikkailevat: